Filozófiánk

A legjobbat kell adni

Csorba Zsolt
Csorba Zsolt

Csorba Zsolt és Kocsis László bemutatkozunk.

Első cégünket a KO-CSO Bt. 2000-ben alapítottuk. Először kiskereskedelemmel és áruházlánci értékesítést segítő szolgáltatások polcszerviz rendszerek kidolgozásával és értékesítésével foglalkoztunk. Mivel az eladott rendszereket a beszállítók nem tudták fenntartani, igény keletkezett önálló polcszervizes hálózat kiépítésére.

2003-ban alapítottuk meg a KO-CSO SYSTEM Kft.-t, melynek fő tevékenysége az áruházláncokba beszállító cégek termékeinek kihelyezése volt.

Non-food területen kezdtünk el dolgozni, melyen a megbízóink hatékony munkaerő kihasználást kívántak alkalmazni, és/vagy a tevékenység jellegéből adódóan a feladatok elvégzése részmunkaidős kollégát kívánt.

A mi feladatunk, hogy a megbízóinktól kapott különböző munkákat összehangolva, egy folyamatos jelenlétet biztosítsunk számukra polcfeltöltői, értékesítési és áruátvételi vonalon egyaránt.

Cégünk már akkor nagy hangsúlyt fektetett, a polcszervizes Kollégák olcsó, és gyors informálására szolgáló kommunikációs csatornák kidolgozására.

Ma az új platform erre tökéletes választ ad. Mind a polcszervizes kolléga, mind a megbízó könnyen gyorsan és pontosan tudja megosztani az információkat, így a távolság és az idő, mára már nem játszik szerepet az irányításban. De ide sorolhatom a helyes készletgazdálkodás, a pontos feladatleírások, a polctükör megvalósítása, a munkafolyamatok, elvégzett munka, illetve a polcszervizes kolléga ellenőrzését is.

Véleményünk szerint, az áruházi kereskedelem fontos szereplője a polcszervizes kolléga, szaktudása, és hozzáállása jelentős mértékben tudja befolyásolni az értékesítési eredményeket. Ezért Cégünknél megbecsüljük és meg is fizetjük őket.

Hisszük, hogy a legjobbat kell adni, és akkor a legjobbakkal lehet dolgozni!

[DE] [CZE] [POL] [SVK]